3 decembrie - Ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati – în viziunea copiilor si tinerilor cu dizabilitati
 

 

... vrem sa participam la viata publica, sa ne spunem opinia, sa stie lumea ca dorim Pace, Respect, Egalitate si avem nevoie de sprijin pentru a ne putea exprima!

 

Prima editie a Concursului ASCHFR de desene, colaje si eseuri a inceput cu vernisajul expozitiei denumita Copiii si tinerii cu dizabilitati doresc PACEA, vineri, 18 noiembrie, la sediul organizatiei nationale din Bucuresti. Fiecare pictura reflecta trairea noastra, a spus unul dintre tinerii cu dizabilitati prezenti. Dna Mihaela Ungureanu, director DGASPC sector 4, a felicitat autorii lucrarilor pentru realizare, respectarea temei sau tehnica folosita si i-a incurajat sa capete mai multa incredere in ei, sa fie mai activi, sa raspunda provocarilor, numai asa pot fi schimbate mentalitatile! Dl Ion Tolos, presedinte ASCHF-R , a facut apel la puterea fiecaruia dintre noi de a se bucura de lucruri si clipe frumoase si de a gandi pozitiv si i-a invitat pe tinerii cu dizabilitati prezenti sa se implice mai mult in viata si programele asociatiei.    

 

Filialele Arges, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Prahova, Valcea au primit cate un premiu I pentru contributie! Dra Irina Bodron, din cadrul Filialei ASCHF-R Bucuresti, a primit premiul pentru eseul dedicat temei! Munca fiecarui copil sau tanar participant la concurs va fi recunoscuta prin diploma de participare.

 

Bucuresti, 21 noiembrie 2016, ASCHF-R