TABARA DE VARA 2017
 

Este unul dintre cele mai importante proiecte sociale ale ASCHF-R. Fiind proiectul cel mai solicitat de copiii si tinerii cu dizabilitati si parintii acestora, an de an facem eforturi pentru a gasi sumele de bani necesare organizarii celor doua tabere la munte si la mare.

 

Datorita numeroaselor solicitari pe care le-am primit din partea membrilor nostri si in acest an de a continua proiectul “Tabara de vara”, Consiliul Director al asociatiei noastre a hotarat sa incercam sa organizam cele doua tabere si anul acesta.

 

Tabara de la munte este programata in perioada 24-31 iulie in statiunea Cheia, hotel Zaganu si cea de la mare este programata in perioada 25 august-1 septembrie in statiunea Mamaia, hotel Select.

 

Inscrierile pentru cele doua tabere se fac la secretariatul filialelor noastre, cu respectarea hotararii ASCHF-R organizatia nationala, de a se tine cont de principiul rotatiei copiilor care doresc sa participe in tabere.  Consider important sa informez membrii nostri ca se vor accepta cererile acelor copii care nu au participat la una din taberele ASCHF-R in ultimii 3 ani.

 

Informez firmele care intentioneaza sa ne fie alaturi in organizarea celor 2 tabere ca avem deja incheiate contractele de prestari servicii si pot fi vizualizate mai jos.

 

Contract cazare + masa tabara de la munte pag 1…..

 

Contract cazare + masa tabara de la munte pag 2…..

 

Contract servicii de masa tabara de la mare……

 

Contract de sponsorizare tabara de vara 2017_model…

 

Contract cazare tabara la mare_pag 1…..

 

Contract cazare tabara la mare_pg 2…..

 

 

Ion Lica - Director Executiv