Serbarea Pomului de Craciun - 20 decembrie 2017
 

Este un proiect social devenit traditional, pe care il organizam din anul 1990.

 

ASCHF-R organizatia nationala a organizat Serbarea Pomului de Craciun in data de 20 decembrie la Palatul National al Copiilor, la care au participat peste 400 de copii si tineri cu dizabilitati, insotiti de parintii acestora.

 

Acestia au vizionat un minunat spectacol prezentat de diferite trupe ale Palatului Copiilor cat si alti artisti invitati, care i-a incantat foarte mult. Dupa spectacol, copii/ tinerii s-au intalnit cu  Mos Craciun care le-a oferit daruri.

 

ASCHF-R a sprijinit financiar filialele sale in organizarea spectacolelor de Craciun  pentru asigurarea darurilor primite de  copii. La spectacolele pe care le-am organizat in Bucuresti si in judetele in care avem filiale, au participat 1491 de copii/tineri,  fiecare primind   daruri in valoare de 131 lei.

La spectacolul din Bucuresti au dat curs invitatiei noastre reprezentanti ai diferitelor institutii guvernamentale, sponsori, colaboratori si ONG-uri partenere.

 

Mai jos gasiti cateva fotografii de la spectacolul din Bucuresti si un mic filmulet din care reies obstacolele pe care acestia le intalnesc in viata de zi cu zi.

 

A dat curs invitatiei noastre  televiziunea  Prima Tv, care a prezentat aspecte din spectacol la jurnalul de stiri de la ora 19.00.

Filmuletul este postat pe: https://www.youtube.com/watch?v=fWnn_w6qWYk&list=UUYq2PDP58C0pTUph17-EzqQ

 

Reportajul Prima Tv il puteti viziona pe:

https://www.youtube.com/watch?v=4zVT4lkJSA4

 

In numele Consiliului Director al ASCHF-R, multumim inca o data sponsorilor nostri, colaboratorilor si tuturor celor care au adus clipe de bucurie copiilor si tinerilor cu dizabilitati.