Stimati prieteni, colaboratori si simpatizanti ai ASCHF-R,
 

Consiliului Director al ASCHF-R va multumeste in numele tuturor membrilor nostrii cat si al copiilor/tinerilor cu dizabilitati , tuturor celor care ati fost cu gandul si sufletul alaturi de noi, sprijinindu-ne de-a lungul anilor, asa cum ati putut. Unii dintre dvs. ne-ati ajutat acordandu-ne sponsorizari, altii donatii si unii dintre dvs. ne-ati pus la dispozitie formularul 230 sau chiar zeci sau sute de formulare.

Indiferent de forma de sprijin, impreuna am facut multe lucruri bune pentru
copiii/tinerii cu dizabilitati , membri ai asociatiei noastre.

Am reusit sa organizam proiectele sociale traditionale destinate acestor
copii, ca:

-        Serbarile Pomului de Craciun
-        Serbarile de 1 Iunie
-        Taberele de vara
-        Sustinerea functionarii atelierului de reparatii mijloace ajutatoare de mers
-    Asigurarea de materiale de incontinenta urinara (pampersi) pentru copiii/tinerii cu dizabilitati si cu incontinenta urinara care provin din
familii monoparentale, familii cu 2 copii cu dizabilitati si familiile cazuri sociale aflate in evidentele noastre.
-        Am sustinut functionarea serviciilor sociale din filialele noastre si multe alte proiecte sociale  in interesul copiilor/tinerilor cu dizabilitati.

Prin intermediul acestui mesaj, va adresez rugamintea tuturor care ne-ati cunoscut, care ati crezut in noi, sa ne fiti in continuare alaturi pentru a face lucruri bune pentru copiii/tinerii cu dizabilitati care au mare nevoie de ajutorul nostru.

Cei care doriti sa ne puneti la dispozitie formularul 230, il completati cu datele de identificare, il semnati la "Semnatura contribuabil" si in spatiul de sub semnatura mentionati:

Exemplu: Subsemnatul Marinescu Vasile sunt de acord cu depunerea formularului 230 de catre ASCHF-R pe baza de borderou.

Va solicit aceasta deoarece guvernantii nostri doresc respectarea legii, respectiv depunerea formularului de catre contribuabil direct la administratia financiara de care apartine sau trimiterea lui prin corespondenta recomandata, fapt care ingreuneaza depunerea acestor formulare iar pe noi ne afecteaza destul de mult intrucat nu mai putem sustine financiar proiectele sociale destinate copiilor cu dizabilitati, programate in anul 2018.

Desi lucrurile s-au complicat de la un an la altul, sper ca si in acest an ne veti ajuta, punandu-ne la dispozitie formularul dvs. sau al altor colegi, prieteni, rude etc.

Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu si astept vesti bune de la dvs.

Cu deosebit respect,
Contact:  nationala@aschfr.ro> nationala@aschfr.ro

Ion Lica
Tel. mobil: 0720.547.595

Director Executiv
Tel. fix: 021.337.18.75 / 021. 335.43.70