21 aprilie 2018 – Adunarea Generala Anuala a ASCHF-R
 

AGA reprezinta un eveniment de importanta majora in viata asociatiei noastre, la care participa parinti de copii si tineri cu dizabilitati imputerniciti de filialele noastre in cadrul Adunarilor Generale locale pentru a reprezenta interesele copiilor lor. Pe langa delegatii din filialele ASCHF-R sunt invitati si reprezentanti ai diferitelor autoritati cat si reprezentanti ai federatiilor in care ASCHF-R este membra.

 

In AGA din 21 aprilie 2018 au fost prezentate, supuse dezbaterii si aprobate rapoartele de activitate, de gestiune, raportul cenzorului, a situatiilor financiare (bilantul contabil si raportul financiar pe anul 2017). Totodata, au fost analizate, dezbatute si aprobate: planul de activitate si bugetul previzional de venituri si cheltuieli pe anul 2018.

 

Dupa aprobarea rapoartelor, au avut loc discutii intre parintii de copii/tineri cu dizabilitati si reprezentantii institutiilor guvernamentale, unde parintii le-au prezentat problemele cu care acestia se confrunta in viata de zi cu zi si au facut  propuneri de modificare a unor legi in care se regasesc drepturile persoanelor cu dizabilitati, pentru o viata mai buna a lor.

 

In raportul prezentat alaturat se regasesc propunerile acestora.

 

Raport de activitate ASCHF-R 2017 (Click aici...)

Raport de activitate filiale 2017 (Click aici...)