Taberele de vara 2018 la munte si la mare
 

Numarul mare de solicitari pe care le primim din partea membrilor nostri de a organiza taberele de vara ne-a determinat sa facem o analiza atenta in cadrul Consiliului Director al organizatiei nationale si cu toate ca suntem constienti ca pregatirea si organizarea acestor tabere este un proces complex, in final am hotarat organizarea lor. Principalul motiv pentru care am oscilat cu totii ar fi lipsa banilor necesari.

 

Chiar daca problematica sponsorizarilor s-a complicat prin modificarile Codului Fiscal, suntem hotarati sa luptam si sa gasim fondurile necesare pentru a reusi organizarea celor 2 tabere si a nu dezamagi copiii nostri greu incercati de viata.

 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a oamenilor sensibili si buni, reprezentanti ai diferitelor firme, speram sa reusim si anul acesta.

 

Mihai Popescu, adolescentul cu dizabilitate fizica grava, utilizator de fotoliu rulant care a suferit arsuri grave in incendiul din Colectiv, care a fost anul trecut in tabara noastra de la mare, i-a povestit de tabara si de asociatia noastra prietenului si salvatorului sau, Pavlos Popovici, care de 2 ani merge dintr-un spital in altul pentru a-si vindeca ranile. Pavlos este foarte incantat si dornic sa participe si el impreuna cu Mihai intr-una din taberele noastre. Speram sa reusim sa-i indeplinim dorinta.

 

Documente 

descriere proiect tabara de vara  (detalii...)

contract cazare tabara de la mare pag 1 (Click aici...)

contract cazare tabara de la mare pag 2 (Click aici...)

contract cazare + masa tabara de la munte pag 1 (Click aici...)

contract cazare + masa tabara de la munte pag 2 (Click aici...)

contract masa tabara de la mare pag 1 (Click aici...)

contract masa tabara de la mare pag 2 (Click aici...)

Contract de sponsorizare (varianta pdf...)

Contract de sponsorizare (varianta doc...)