Gala ASCHF-R
 

Dragi prieteni și colaboratori,


Va anuntam cu mare bucurie ca întâlnirea noastră de la Gala Aschf-R cu frumoasa prezentatoare Alina Roxana Ionescu nu a fost întâmplătoare.

Sensibila și cu o mare dorința de a face bine, Alina va lansa în curând o linie de bijuterii pentru copii, iar un procent de 14% din vânzarea bijuteriilor se va dona către Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic- România.

Perfecționista din fire și cu o ambiție de fier, Alina nu s-a oprit aici. Împreună cu Eugen Coman - Directorul de Comunicare al Aschf-R, au mers în centrele de zi, unde alaturi de micuții și cadrele didactice au făcut activități de lucru și joc prin desen, dans și sport. Copiii au plăcut-o din prima clipa pe Alina Roxana Ionescu care la rândul ei este mama unei fetite de 6 anișori. Experienta de mămică a ajutat-o enorm în interacțiunea cu cei mici, însă au fost și momente delicate care i-au smuls prezentatoarei lacrimi de bucurie și emoție.


Si pentru ca am simțit din prima clipa căldura și simpatia Alinei fata de persoanele cu dizabilități, ne-am dorit sa o avem în preajma noastră cât mai mult timp. Drept urmare în anul 2019, Alina va fi primul Brand Ambassador pe care Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România îl are în cei 30 de ani de activitate.Haideti sa o primim cu căldură în marea familie Aschf-R și sa ii uram succes în acțiunile pe care le desfășoară cu și pentru copiii cu dizabilități.

"Pentru mine ca om de comunicare este foarte important ca am găsit un Brand Ambassador alături de care sa rezonez. Un om alături de care sa pot ieși în fata și umăr la umăr sa putem aduce în fata comunității viata copiilor cu dizabilități și a familiilor acestora. Misiunea noastră nu este deloc simpla... Însă cred cu tărie ca alături de Alina vom aduce multe zâmbete pe fata micuților noștri. Am văzut în Alina mai mult decât un om de televiziune care se îngrijește doar de imagine. Am văzut un profesionist care a mers în mijlocul copiilor, un om care mai întâi cunoaște și se documentează, un om care se implica. Da! Ea este omul de care ASCHF-R avea nevoie! " (Eugen Coman - Director de Comunicare Aschf-R)