Proiect social „ Serbarea Pomului de Craciun ” 2021
 

Pentru copii, luna decembrie este cea mai frumoasa luna din an, numita in popor si luna cadourilor. Este o luna a surprizelor, a bucuriei. In plan religios, sarbatorim nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos, fiind cea mai importanta sarbatoare din an.

 

La fel ca si in anul 2020, si in anul 2021, am petrecut activitatea de Craciun alfel de cum eram obisnuiti sa o facem, cu spectacole, cu Mos si multa veselie.

In conditiile bine cunoscute, cu restrictii impuse de autoritati, ne-am straduit si in anul 2021, ca Mosul sa ajunga si la copiii/tinerii cu dizabilitati din Bucuresti si din mai multe judete in care avem filiale.

Cu mica atentie pe care le-am oferit-o de Sfanta Sarbatoare a Craciunului copiilor cu dizabilitati, am reusit sa obtinem zambetul si bucuria pe care ne-am dorit-o de la acestia.

 

Regretabil este ca aceste pachete cu cadouri nu au mai fost oferite intr-un cadru si climat specific de sarbatoare, cu spectacole, cu Mos Craciun, in cadrul serbarilor de Craciun pe care le organizam inainte de restrictiile impuse de autoritati.

Pandemia, dusmanul nostru comun, a facut ca pachetele sa fie distribuite individual prin intermediul asistentilor sociali din filialele noastre, sau in grupuri mici de copii la sediul filialelor noastre.

Prin tot ceea ce facem pentru ei, ne dorim sa inteleaga ca nu-i uitam, ca nu-i lasam singuri si ca sunt oameni care se gandesc la ei, le inteleg durerea si le sunt alaturi facandu-le bucurii cu diferite ocazii.

Nimic nu este usor, dar totul este posibil cand ai alaturi de tine oameni sensibili la problemele de sanatate ale acestor copii, sponsorizand asociatia noastra cu sume de bani pentru a reusi sa realizam tot ceea ce ne-am propus ca asociatie, pentru acesti copii.

Multumim din suflet tuturor reprezentantilor legali ai firmelor care s-au alaturat initiativei noastre, reusind astfel sa pregatim 1536 de pachete cu daruri, in valoare de 160 lei / pachet.

Multumim si persoanelor fizice pentru fapta lor crestineasca, pentru efortul facut si generozitatea lor.

Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, sa va daruiasca sanatate si anul 2022 sa va fie un an usor, cu multe reusite in activitatea de zi cu zi!

 

In numele Consiliului Director si al copiilor cu dizabilitati care au beneficiat de ajutorul dvs,

 

Ion Lică

Dir. Executiv

Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic -Romania