Serbarea zilei de 8 Martie – Ziua internaÈ›ională a femeii
 

SituaÈ›ia mamelor care îngrijesc copii cu dizabilități ne îngrijorează. Multea dintre acestea sunt bolnave, anxietatea este prezentă la multe dintre ele È™i altele au căzut pradă depresiilor destul de grave.

AsociaÈ›ia noastră a încercat să atenueze suferinÈ›ele lor prin activități de consiliere psihologică È™i socială, prin diferite întâlniri cu specialiÈ™ti din diferite domenii de activitate È™i prin organizarea de excursii, tabere, petrecerea zilei de 8 Marteie, etc.

În cele câteva ore pe care le petrec în ziua de 8 Martie într-un climat plăcut, pregătit special pentru acestea, le redăm încrederea È™i speranÈ›a de care au mare nevoie pentru a lupta mai departe cu greutățile pe care le întâmpină zi de zi în creÈ™terea, educaÈ›ia È™i recuperarea copiilor lor. AsociaÈ›ia noastră asigură costurile pentru aproximativ 1.000 de mămici care sunt invitate prin rotaÈ›ie, an de an, la petrecerea zilei de 8 Martie.

Această activitate, a devenit tradițională și este așteptată cu mare interes de mamele copiilor/tinerilor cu dizabilități, membre ale filialelor noastre.

Toate acÈ›iunile organizate de filialele ASCHF-R, anul acesta au fost reuÈ™ite. Noi, organizatorii ne-am atins obiectivul dorit, de a le vedea zâmbind È™i în final plecând acasă foarte încântate de surpriza pe care le-am oferit-o.